Én is ugyanaz volt, mint te…nem volt pattanások, piszkos bőr, akartam csinálni valamit! De először is hadd mondjam el a történetet, mert azt akarom mondani, hogy én meggyógyultam az akne teljesen, örökre. Valódi képet, valódi eredményeket, semmi Smink, Semmi Photoshop. 13 évesen kaptam az első pattanások az arcon. Tisztátalan bőr lecsapott rám azóta is. Persze, én mindent megpróbáltam: krémek, gélek, arc maszkok, hámlani kezd, de nem segített. Szóval szeretném, szakmai segítséget a szakértők! Meglátogattam a bőrgyógyász, aki felírt nekem egy gél a vállamon.

Úgy kell használni, minden nap, amit hirdetett. Azt mondta, kész! A remény, megkönnyebbülés végre megoldást találni, haza mentem. Leírtak szerint a bélés a csomagolás, óvatosan alkalmazott az új anti-pattanás gél. Pedig tényleg! Hamarosan a bőr sokkal jobban nézett ki. “Ha ez így folytatódik, még több hétig anélkül, akne”, gondoltam. De, sajnos, ez nem történt meg…épp ellenkezőleg. A gél hirtelen megállt, hogy segítsen, valami punk után, a bőr újra lett rosszabb. De nem csak elterelés, nem? Ez annyira jó segített! – Azt hittem, én tizennégy éves. Egy évvel később, sajnos, el kellett ismernem, hogy a gél nem igazán segít a pattanások rosszabb. Már megint ott állt az előtérben, válasz nélkül, mert – még több pattanások az arcon, egy kis önbizalom, a pánik félelmet, még jobban szenvednek az ecetsav akne. Úgy döntöttem, hogy írok magamnak egy tablet, mert már segített a húgom. Mellékhatása? Nem számít! Végre akartam, hogy tisztítsa meg a bőrt. Hamarosan után, elmentem a nőgyógyászhoz, amely azt hittem, van egy barátom, blabalbla… kell egy tablet, kérem.

Én is kaptam őket! Ő is segített! Szóval JÓL vagyok-e. A bőr tiszta volt, úgy nézett ki, egészséges…de, sajnos, a mellékhatások hamarosan lépett hatályba. Vettem! Sőt! Katasztrófa, hogy egy 17 éves tini lány voltam akkor. Azonnal félretettem, gondolkodás nélkül 2x. Az akne nem tér vissza, gondoltam. Olvastam könyveket, tanulmányokat, néztem a videókat, valamint tájékoztatott arról, internetes blogok. Nehéz volt megtalálni a jó információt ebben a témában, de tény, hogy csináltam egy érdekes felfedezés. Az Új tudás, kifejlesztettem egy étkezési tervet, majd ezt követte egy különleges kezelések. Elvittem a kis “szabályok” nagyon komolyan, szigorúan tartsák be. Négy nappal később a bőr olyan.nem értem! De jött! Pedig rosszabb, mint valaha. Olyan rossz, hogy nem tudtam elmenni a ház több napon keresztül. Gyakran voltam beteg, sokat sírtam, depressziós volt, de ritkán látta, hogy a barátai. Ez volt életem legrosszabb időszaka, én pedig határozottan az volt a probléma. Egyszer utánanéztem az Interneten, találtam egy érdekes cikket mesélt akne, valamint a kapcsolatot táplálkozás. Sokat nem hallottam, így nem kutatott tovább. Röviddel azután, hogy minden, a pattanások eltűntek!

Nem csak jól nézett ki, úgy éreztem, sokkal jobb, több energia volt, valamint nem kell többet költeni óra furcsa hámlani kezd, agresszív gélek, valamint maszk a bőr.Ezt követően, van egy csomó gratulál a szép bőr, sok barátom megkérdezte tőlem, hogy én tettem. Mondtam, hogy az étkezési Tervet, valamint arról, hogy az utastérben, lelkes adott kiváló eredményeket a technika. Köszönöm, hogy az a motiváció, úgy döntöttem, hogy írni csak az a tudás, hogy hozzon létre egy anti-akne program. Ez a kis magánélet. Teljes útmutató, hogyan lehet tiszta bőr segítségével a megfelelő táplálkozás, bőr ápolás, életmód. “Világos, bőr, 30 napon belül”, a remekmű volt, hogy hívják. A technika egyedi, biztos vagyok benne, hogy soha nem hallottam ezt…ez lehetővé teszi, hogy a hónap során drasztikusan változtatni a megjelenését a bőr a pattanás eltűnik, néhány napon belül. Végre tiszta a bőröm. Az akne teljesen eltűnt. Ha egy pattanás, ez a kis, alig tűzveszélyes. Nem is lehetnék boldogabb, azt kívánom tiszta szívemből, hogy hamarosan minden rendben lesz! Te pedig? Te is meg tudod csinálni, biztos vagyok benne!

Szépség